GAZİ ANAOKULU

Vizyon: Bireysel farklılıkları benimseyerek, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre eğitim veren, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, yeniliklere açık, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, öz kültürünü tanıyan koruyan, yaratıcılığı destekleyen, kendini ifade edebilen ve aile katılımına olan desteği bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Geleceğimizin mimarı çocuklarımızı; sevgi ve güven ortamında; bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, milli ve manevi değerlere sahip çıkan saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Tam Gün Grupları 07:30-17:30 Sabah Grupları 07:30-12:30 Öğle Grupları 12:30-17:30
Isınma: Doğalgaz,Klima
Sportif Etkinlikler: Jimnastik
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mersingazianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gazi Mahallesi 1318 Sokak No 5/B

Öğretim Şekli :Tam gün, Yarım gün

Yerleşim Yeri - Gazi Mahallesi 1318 Sokak No :5 Yenişehir / Mersin ( Muğdat Cami Civarı )

Adres - Gazi Mahallesi 1318 Sokak No 5/B

Ulaşım Belediye otobüsleri ve Pozcu yönüne giden bütün yolcu minibüsleri