MERSİN / YENİŞEHİR - GAZİ ANAOKULU

Ekm

12 Ekim Cumartesi günü saat 11:00 da okulumuzda okul geneli veli toplantısı ve Okul Aile Birliği yönetim kurulu seçimleri yapılacaktır.Tüm verilerimizin katılmaları önemle rica olunur

Ekm

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Figen Çelik "Ekran ile Değil,Benimle Ol" isimli eTwinning projesini yürütmeye başladı.

Projede ailelerin uzun vakit geçirdikleri digital dünyadan uzaklaşarak,çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesine fırsat tanıyan etkinlikler yer almaktadır.

Ekm

Okulumuzda okul müfürü Nursel Kaya Gülay ve okul öncesi öğretmenimiz Elif Kurak yönetiminde "Benim Güzel Bahçem" adlı eTwinning projesi eylül ayı itibari ile yürütülmeye başlandı.

Projede çocukların dört duvardan uzak okul bahçesini daha fazla kullanarak gelişimlerine katkı sunmak hedeflenmektedir.